Demo

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών.

Στο ταπητοκαθαριστήριο μας με γνώση, εξειδίκευση και αγάπη για το χαλί φροντίζουμε με σεβασμό να περιποιούμαστε τα χαλιά σας σαν να είναι δικά μας. Δεν τα καθαρίζουμε απλά. Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του υγρού καθαρισμού των χαλιών, εγγυόμαστε το άψογο πλύσιμο και καθαρισμό ανεξάρτητα από το είδος. Η τεχνογνωσία και η πείρα εγγυάται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης χαλιών.

Παραλαβή - παράδοση

Με ένα τηλεφώνημα, σας κλείνουμε ραντεβού σε συνεννόηση με σας για την δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας με φορτηγά κλειστού τύπου για απόλυτη ασφάλεια.

Παραλαβή - Παράδοση
 
Παραλαβή - παράδοση
Παραλαβή - παράδοση
 
Παραλαβή - παράδοση

Καθάρισμα

Πρώτο μας μέλημα είναι η απομάκρυνση των λεκέδων, ταυτόχρονα όμως φροντίζουμε και για την απομάκρυνση κάθε είδους μικροβίων, όπως τα ακάρεα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργιών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε αυτό το στάδιο, χρησιμοποιούμε υπο αλλεργικά μη τοξικά και φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα δίνοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη λάμψη και ζωντάνια που θα χρειαστούν τα χαλιά σας για άριστο και υγιεινό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τα χαλιά πλένονται στην κατάλληλη θερμοκρασία με φιλτραρισμένο νερό. Με την παραπάνω διαδικασία τα χαλιά σας θα πλυθούν και από τις δύο πλευρές γιατί στόχος μας είναι να επιτύχουμε ένα βαθύ καθαρισμό και όχι επιφανειακό.

Το ξέβγαλμα επίσης είναι μια σημαντική διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει με την ίδια προσοχή και λεπτομέρεια που απαιτεί και το πλύσιμο.

Καθάρισμα
 
Καθάρισμα
Καθάρισμα
 
Καθάρισμα

Άπλωμα και στέγνωμα

Σειρά έχει η διαδικασία του απλώματος-στεγνώματος. Με τη βοήθεια εξελιγμένου εξοπλισμού, το νερό απομακρύνεται με αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει τη σύνθεση και το χρώμα του υλικού.

Άπλωμα και στέγνωμα
 
Άπλωμα και στέγνωμα
Άπλωμα και στέγνωμα
 
Άπλωμα και στέγνωμα

Έλεγχος - Συσκευασία

Μετά το στέγνωμα, το χαλί σας ή η μοκέτα σας διπλώνεται προσεκτικά και συσκευάζεται από ένα ειδικό μηχάνημα. Η συσκευασία είναι από ειδικό νάιλον ώστε να προστατεύει από κάθε είδους φθορά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε.

Έλεγχος - Συσκευασία
 
Έλεγχος - Συσκευασία
Έλεγχος - Συσκευασία
 
Έλεγχος - Συσκευασία

Φύλαξη - Αποθήκευση

Στους ιδιόκτητους χώρους μας, θα φυλάξουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας με απόλυτη ασφάλεια και με τις κατάλληλες συνθήκες όπου θα μείνουν έως την ώρα που θα θελήσετε να σας τα παραδώσουμε.

Φύλαξη - Αποθήκευση
 
Φύλαξη - Αποθήκευση
Φύλαξη - Αποθήκευση
 
Φύλαξη - Αποθήκευση

Επισκευές

Με το πέρασμα του χρόνου στα χαλιά τα ποιο ευαίσθητα μέρη του χαλιού όπως το ρέλι και τα κρόσια φθείρονται. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα κρόσια και τα φθαρμένα ρέλια. Ως εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουμε να μαντάρουμε κάθε φθορά σε μηχανοποίητα και χειροποίητα χαλιά.

Κρόσια
 
Κρόσια διάφοροι τύποι
Κρόσια
 
Κρόσια
Κρόσια
 
Ποικιλία χρωμάτων σε νήματα για ρέλια
Κρόσια
 
Καινούργια Κρόσια

Πάνινες θήκες για χαλιά

Για απαιτητικούς πελάτες, κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας Πάνινες θήκες για χαλιά.
Με τις Πάνινες θήκες για χαλιά οι πελάτες μπορούν να φυλάνε τα χαλιά τους σε συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής.
Οι πάνινες θήκες για χαλιά κατασκευάζονται από ειδικό οικολογικό ύφασμα μεγάλης αντοχής που επιτρέπει στο χαλί να αναπνέει.

Επειδή μας ενδιαφέρει η άποψη του πελάτη, σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας να δείτε από κοντά ολόκληρη την διαδικασία καθαρισμού χαλιών και να διαπιστώσετε τις υπηρεσίες ποιότητας που παρέχουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2109358051.

Τιμοκατάλογος

Με συνέπεια και άριστη ποιότητα σας εγγυόμαστε την άψογη καθαριότητα των χαλιών σας.

Οικονομικός, Οικολογικός και Υγιεινός καθαρισμός από 3,50€/τμ.

Ορισμένες ενδεικτικές τιμές

Είδος Υπηρεσία  Τιμή
Χαλιά μηχανής - Μοκέτες - Κιλίμια Καθάρισμα - Πλύσιμο - Φύλαξη. 5,00€/τ.μ
Καθάρισμα - Πλύσιμο 4,50€/τ.μ.
χωρίς φύλαξη
Χαλιά χειρός – τύπου χειρός (Handtafted) Καθάρισμα - Πλύσιμο - Φύλαξη. 7,00€/τ.μ.
Καθάρισμα - Πλύσιμο 6,50€/τ.μ.
χωρίς φύλαξη
Χαλιά μηχανής - Μοκέτες – Κιλίμια Παράδοση και Παραλαβή από εσάς στο χώρο μας χωρίς φύλαξη. 3,50€/τ.μ.

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%
Tags: Υπηρεσίες, καθαρισμός, Ταπητοκαθαριστήριο, Ταπητοκαθαριστήρια, Επισκευές χαλιών, Υπηρεσίες Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών, Πλύσιμο Χαλιών, επιδιόρθωση χαλιών, Καθαρισμός Χαλιών, Καθαρισμός Μοκετών, Καθάρισμα Χαλιών, Υπηρεσία καθαρισμού χαλιών

Share This

Follow Us